x

Jedi Mind Tricks til Århus

Jedi Mind Tricks til Århus

I sidste måned kunne Jedi Mind Tricks annoncere, at de igen gæstede landet og kom forbi Roskilde-spillestedet Gimle. Nu står det klart, at århusianerne heller ikke bliver snydt for en koncert med rapgruppen, da de også kommer forbi Voxhall to dage før.

Århus-koncerten byder ligesom koncerten i Gimle på opvarmning fra to etablerede danske navne i form af den engelskrappende Sicknature, der har produceret for amerikanske rappere som Ill Bill og Reef The Lost Cauze, samt Fight Night-vinderen Pede B, så der skulle være rigeligt at se frem til.

Vinnie Paz, produceren Stoupe og den sidst ankomne Jus Allah udgør trioen Jedi Mind Tricks, der excellerer i den specielle hiphopgenre horrorrap, hvor tortur og død er blandt emnerne. Det er blevet til mere end ti års karriere i musikken og seks albums fra gruppen, hvorfra sidste års "A History Of Violence" er det seneste skud på stammen.

Den mørke side af kraften kan opleves i Voxhall i Århus, når Jedi Mind Tricks gæster byen i forbindelse med deres "The Assassin's Creed Tour" den 14. februar. Både koncerten i Århus og den i Gimle i Roskilde kan begge findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA