x

Nye elektroniske københavnerlyde på vej

Nye elektroniske københavnerlyde på vej

De respekterede pladevendere Kjeld Tolstrup og Le Gammeltoft har siden 2008 udsendt kompileringer med lyden af det nye København, som man kun finder byen under pickuppen. Dj-duoen har nået til fjerde udgivelse i rækken af opsamlinger, og udgiver for første gang på det nystartede pladeselskab Sound Of Copenhagen Records, der bliver en underafdeling af disco:wax

"Sound Of Copenhagen Volume 4" udkommer vanen tro i forbindelse med modeugen, og har også denne gang prominente designere tilknyttet til udgivelsen. Efter et vellykket samarbejde med modedesigner Mads Nørgaard på de tre første udgivelser har Kjeld Tolstrup og Le Gammeltoft nu teamet op med designer-duoen Wood Wood, der står for det visuelle udtryk.

Navne som Trentemøller, RebekkaMaria, Mike Sheridan og Brother Brown pryder tracklisten, hvor man blandt andet kan finde eksklusive numre som Lars And The Hands Of Lights hit "Me Me Me" i et remix af Trentemøller og ikke mindst filuren Kasper Bjørkes coverversion af The Rolling Stones' nummer "Heaven". Netop det nummer fortalte produceren om i et interview med GAFFA for nyligt:

- Min kæreste gjorde mig opmærksom på nummeret, som egentlig ikke havde fanget min opmærksomhed før, selvom jeg har "Tattoo You"-albummet. Jeg begyndte at spille "Heaven" på forskellige dj-jobs, og det gik op for mig, hvor fantastisk smukt det nummer er. Jeg spurgte Louise Foo, om hun ville lave vokaler, og jeg spurgte Davide (Rossi, red.) om han ville lave strygere på nummeret, og det ville de begge rigtig gerne. Det samlede sig egentlig rigtigt hurtigt, og jeg forestiller mig, at enten er det en kamp at lave et cover, fordi man føler at man skal leve op til originalen eller også så sker det bare. Her skete det bare.

Kasper Bjørkes "Heaven" og resten af de 14 numre på Tolstrup og Gammeltofts kompilering "Sound Of Copenhagen Volume 4" bliver udgivet den 11. februar.

Tracklisten ser ud som følger:

01 Tell Me That She Loves Me by IGNUG
02 Me Me Me by Lars And The Hands Of Light Trentemøller Remix
03 Heaven by Kasper Bjørke
04 Golden Sun by Gazelle Hankat Remix
05 Round & Round by Delicious feat. RebekkaMaria
06 Bad Connection by Bird Pete Herbert Dub Version
07 Gipsy Kings by Malente & Dex feat. Analogik Round Table Knights Remix
08 Ssshhhh by Hess is More Zombie Disco Squad Remix
09 Get You Down by Mike Hawkins feat. Gregory Boyd
10 Five Fathoms by Brother Brown Instrumental
11 Too Close by Mike Sheridan Sei A Rmx
12 Those Mornings by Kris O'Neil Radio Edit
13 Ven Igen by Rosa Lux
14 Summer Rain by 2000F


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA