x

Ane Trolle lancerer tøjmærket Hubert Trolle

Ane Trolle lancerer tøjmærket Hubert Trolle

Den danske sangerinde og sangskriver Ane Trolle slår nu sine folder inden for en helt ny gren af kunsten, nemlig indenfor tøjdesign. Første udspil i dette nye projekt hedder Hubert Trolle og er på gaden senere på måneden.

Ane Trolle er kendt for at jonglere med mange bolde, for eksempel har hun arbejdet sammen med Martin Siebenhaar aka. Pato under navnet Trolle/Siebenhaar, som storhittede med nummeret "Sweet Dogs". Derudover har hun været en central del af bands som Balstyrko og JaConfetti.  

Nu ser det ud til, at Trolle søger nye udfordringer, når hun den 30. januar springer ud som designer sammen med tøjdesigner Rikke Hubert under navnet "Hubert Trolle". Den første kollektion fra Hubert Trolle kommer til at hedde "The Tambourine March", hvor kvinderne har fundet inspiration fra den 6000 år gamle religion Voodoo samt i 70'ernes vintagestil. 

Hubert Trolle afholder releaseparty i Kødbyen den 30. januar, hvor bandet Giana Factory samt de to dj's Copyflex og Nanna Tylstrup vil stå for underholdningen. Arrangementet er gratis og starter kl. 20.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA