x

Prince skriver sang til Vikings

Prince skriver sang til Vikings

Prince var til stede i Hubert H. Humphrey Metrodome i Minneapolis, Minnesota, da Minnesota Vikings 17. januar slog Dallas Cowboys 34-3 og sikrede sig en plads i NFC Finalen. Kampen gjorde så stort et indtryk på ham, at han efterfølgende gik hjem og skrev sangen "Purple And Gold", der er en kampsang dedikeret til Vikings-holdet.

Det er den lokale afdeling af tv-stationen Fox, der har fået fat i en eksklusiv kopi af sangen, som kan høres på deres webside, hvor man også kan læse teksten til sangen. Selvom man sagtens kan høre, at det er en Prince-sang, så har målet tydeligvis været at skrive en slagsang, og derfor lyder den noget anderledes end sangskriverens øvrige materiale.

Om det så var, fordi publikum ikke sang den højt nok i går søndag 24. januar, da Vikings spillede mod New Orleans Saints, vides ikke. Men den nye slagsang var i hvert fald ikke nok til at stoppe Saints' sejrsstime, og det bliver derfor holdet fra New Orleans i stedet for Vikings, der skal møde Indianapolis Colts i Super Bowl XLIV 7. februar 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA