x

Wolfmother til Jelling

Wolfmother til Jelling

Sidst Andrew Stockdale og resten af Wolfmother gæstede Danmark, var til Beatday, to måneder inden de udsendte deres andet album "Cosmic Egg". Nu har albummet et par måneder på bagen, og gruppen er nu klar til at vende tilbage til Danmark i forbindelse med Jelling Musikfestival.

Gruppens andet album kom, efter bassisten Chris Ross og trommeslageren Myles Heskett havde forladt bandet, og fremtiden så grum ud for rocktrioen. Men Stockdale hyrede tre nye medlemmer, så Wolfmother kunne fortsætte som kvartet, og sammen indspillede de albummet "Cosmic Egg", der blev udsendt i november 2009.

Det var dermed et ganske uforberedt publikum, der tog imod Wolfmother i august 2009, men ifølge GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen fungerede det dengang uudgivne materiale fint sammen med sangene fra debutpladen:

"Fremgangsmåden var en god sætlisteblanding af gammelt materiale, og hvad vi spændende kan vente os på Wolfmothers andet album [...]. Mest iøjnefaldende var de infernalsk velplacerede og mellemgulvsrammende guitargange – og gentagne soloer. Samt en tight og ekstremt velspillende Dave Atkins på trommer, der ikke blot lagde bunden for sine bandkollegers udfoldelser, han beviste også sine evner med talrige smukt udførte temposkift, og nærmest guidede drengene sikkert på vej".

Wolfmother får følgeskab af danske navne som Alphabeat, Medina, Magtens Korridorer samt allerede offentliggjorte navne som Nephew, Dizzy Mizz Lizzy og Mew til festivalen, der afvikles i dagene 27. - 30. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA