x

Alphabeat og Rasmus Seebach optræder til Zulu Awards

Alphabeat og Rasmus Seebach optræder til Zulu Awards

Carlsbergs gamle tapningshal TAP1 bliver den 10. februar invaderet af en masse danske talenter og feststemte publikummer, når Zulu Awards 2010 løber af stabelen. Men der er naturligvis også optrædende bands på scenen, og nu er Zulu-folket klar med navnene på, hvem man kan se og høre til showet.

Blandt de nominerede indenfor musikkens verden finder man blandt andre Alphabeat, der er nomineret i kategorien "Årets Danske Hit" for nummeret "The Spell", som de seneste måneder har kørt i heavy rotation på samtlige danske radiokanaler. Derudover finder man Rasmus Seebach, der er nomineret i ikke mindre end tre forskellige kategorier: "Årets Danske Sanger", "Årets Nye Danske Navn", og derudover giver han Alphabeat kamp til stregen i kategorien "Årets Danske Hit".

Begge navne vil også være at finde på scenen som udøvende kunstnere, og det samme gør sig gældende for Tina Dickow, der får følgeskab af to helt nye navne: Nabiha og Thomas Holm.

Nahiba hitter lige nu med singlen "Deep Sleep", og sangerinden er blandt andet blevet spået en lys fremtid af GAFFA, der har udvalgt hende til listen De Bliver Store i 2010. Også Thomas Holm har fat held med at skrue et hit sammen, hvilket har betydet, at mange i efteråret gik og sang med på hittet "Nitten".

Men det er ikke kun musikken, Zulu Awards hylder, når de åbner dørene til TAP1; det er også alle de største danske stjerner inden for film, tv, radio, reklame, sport og comedy. Paprika Steen er vært ved den store fest.

Showet vises på TV2 Zulu lørdag 13. februar, og har man lyst til at deltage ved dette brag af en fest, kan billetter købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA