x

Jack Johnson til Roskilde Festival

Jack Johnson til Roskilde Festival

Han har efterhånden sendt hænder i vejret verden over, den hawaianske singer/songwriter, med hans særlige musikalske stil, der vel bedst kan beskrives som godnatsange for voksne, og nu får årets festivalgængere mulighed for at høre ham live, når han gæster Roskilde Festival 2010. Han er således det 23. navn, der er sat på Roskildes program indtil videre.

Når han går på scenen til juli, er der endda en god mulighed for, at det bliver med et splinternyt album i bagagen, for Jack Johnson er i øjeblikket i studiet for at arbejde på sit femte studiealbum. Da han i 2008 sendte "Sleep Through The Static" blev det modtaget med behersket begejstring af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen, der mente, at der bestemt var plads til forbedringer trods en solid præstation, og kvitterede med tre stjerner. Han skrev:

"Det er grænsende til det dvaske på Sleep Through The Static, der alligevel er vidunderligt håndspillede sange med en uforskammet lækker lyd.
Jack Johnson har i det stille spillet sig ind i hjerterne på et stort og stadig voksende publikum, som har svært ved ikke at blive charmeret af disse sange med små og søde betragtninger om alt og intet. Det forstår man så udmærket godt i en sang som If I Had Eyes, hvor Jack Johnson og hans velspillende venner sætter lidt fut i melodien, og iklædt hans afvæbnende vokal er det ikke svært at visualisere det gode liv på stranden."

Roskilde Festival finder sted fra torsdag den 1. juli til søndag den 4. juli, med warm-up fra søndag den 27. juni. Billetter, både endags og partout, kan findes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA