x

WhoMadeWho isolerer sig selv

WhoMadeWho isolerer sig selv

De tre medlemmer af WhoMadeWho har isoleret sig i en lejlighed på Islands Brygge. Her skal de lægge sidste hånd på arbejdet med den tredje plade, der udkommer i marts. Det er det tidligere A-Huset, der skal holde drengene ved ilden, mens de arbejder med opfølgeren til sidste års "The Plot."

"Ofte tager folk i hytter i Norge, huse på Mallorca eller i studier, men for vores nye album er det ikke nødvendigt," forklarer WhoMadeWhos Tomas Barfod i en pressemeddelelse. "Her til den endelige færdiggørelse af albummet har vi så valgt at tage en hård uge i Stay."

Stay er det navn, musikkollektivet A-Huset har fået, efter det er blevet bygget om til hotellejligheder. Barfod håber på, at sjælen i huset vil smitte af på den nye plade.

"Det var et samlingspunkt for den kreative undergrund og musikalsk scene for nogle rigtig fede fester. Det er, som om huset har bevaret mange af de værdier og stemninger og stadig emmer af dengang, huset var et helt unikt, kreativt kollektiv," siger trommeslageren, der ud over arbejdet med WhoMadeWho også er en del af housegruppen Filur.

WhoMadeWho er med de to første plader kommet ud af mørket og ind i det skinnende lys. De er gået fra at være et populært undergrundsband til en fuldblods indieact, der har haft en single som P3's uundgåelige og en sang, der blev brugt i en reklame. Men succesen har stadig været størst i udlandet, og gruppen håber med tredje udspil at kunne nå et bredere publikum. Derfor er pladen er den mest poppede, de har lavet, men samtidig også den mest eksperimenterende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA