x

My Chemical Romance-trommeslager forlader gruppen

My Chemical Romance-trommeslager forlader gruppen

I tirsdags, den 3. marts, kunne man på My Chemical Romances officielle hjemmeside læse et opslag, der meddelte, at trommeslager Bob Bryar forlod gruppen for en god måneds tid siden. Opslaget meldte ikke noget om grunden til, at deres veje skilles, men det skulle dog være sket i al venskabelighed, ifølge guitaristen Frank Iero, der skrev følgende:

"Fra for godt fire uger siden skiltes My Chemical Romances og Bob Bryars veje. Det har været en smertefuld beslutning at tage for os alle sammen, og den var ikke nem at tage. Vi ønsker ham held og lykke i hans fremtidige projekter, og forventer, at I alle gør det samme."

Bryar har været hos My Chemical Romance siden 2004, hvor han overtog pladsen fra den oprindelige trommeslager Matt Pelissier. Det vides endnu ikke, hvem der skal sættes bag trommerne som erstatning for Bryar, men eftersom bandet er sat til at udgive deres fjerde studiealbum senere på året, har de nok temmelig travlt med at få den ledige plads udfyldt. Det skulle faktisk gå ganske godt med den nye plade, skriver Iero i opslaget:

"Vi vil gerne lige give jer alle en hurtig opdatering om, hvordan arbejdet med den nye plade skrider frem. Vi har fået skrevet nogle meget kraftfulde sange, så i denne uge er vi fire gået i studiet endnu en gang, og alt hvad der er blevet indspillet hver aften, er noget af det mest spændende og ærlige, vi nogensinde har skabt."

Der er endnu ikke givet et bud på, hvornår den nye plade kan ventes i butikkerne, men vi følger naturligvis op, så snart der er nyt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA