x

The Twilight Singers arbejder på coveralbum

The Twilight Singers arbejder på coveralbum

Den tidligere Afghan Whigs-sanger Greg Dulli gik tidligere på måneden i studiet med sit nye band The Twilight Singers for at indspille sange til en kommende ep med titlen “She Loves You”. Indspilningerne går åbenbart så godt, at projektet, der består af en samling coverversioner, nu er udvidet til et helt album, der forventes ude engang til sommer.

Følgende 12 sange er indtil videre blevet indspillet til albummet: “She Loves You” af The Beatles, Billie Holiday-hittet ”Strange Fruit”, ”Too Tough To Die” af Martina Topley-Brid, Kate Bushs ”Cloudbusting”, ”Ain’t Nobody” af Chaka Khan, John Coltranes ”A Love Supreme”, ”Please Stay” af Marvin Gaye, Björks ”Hyperballad”, ”Hard Time Killing Floor” af Skip James, Nina Simone-klassikeren ”Black Is The Color Of My True Love's Hair”, Gershwins “Summertime” og Mary J. Bliges “Real Love”.

Bandet har planer om at indspille yderligere to sange, når de får en pause i den turné, der blandt andet bragte dem til København og Århus tidligere på året. I øvrigt kan det siges at bandet efter Århus-koncerten ytrede en interesse for at besøge årets Roskilde Festival.

Tidligere The Screamin Trees- og Queens Of The Stone Age-sangeren Mark Lanegan siges at medvirke på flere af coverversionerne. Dulli og Lanegang er desuden også i gang med at lave et album sammen under navnet The Gutter Twins.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA