x

Er du i London næste tirsdag 30. marts? Så kom gratis til koncert med Moi Caprice, The Fashion og Se

Er du i London næste tirsdag 30. marts? Så kom gratis til koncert med Moi Caprice, The Fashion og Se

Hvis du befinder dig i London tirsdag, kan du komme gratis til koncert med de tre danske grupper Moi Caprice, The Fashion og Sepiamusic.

Koncertarrangøren The Agency Group vil lancere de tre grupper i England og har derfor inviteret en række pladeselskaber, managere og andre branchefolk til at tjekke de tre bands ud. The Agency Group vil også give folk, der er i London, når koncerten finder sted, muligheden for at se grupperne ganske gratis.

Moi Caprice spiller luftig, melodisk guitarpop med Michael Møllers markante, lyse stemme i front og udgav sidste år debutalbummet "Once Upon A Time In The North", der gav dem flere radiohits, ikke mindst på P3’s alternative lytterhitliste Det Elektriske Barometer.

The Fashion giver den med energisk guitarrock med indslag af glam og pop og debuterede sidste år med "Rock Rock Kiss Kiss Combo", hvor bl.a. "Let’s Go Dancing" blev et pænt radiohit.

Sepiamusic er en dansk-amerikansk electropopduo bestående af sangerinden Erinn Chapman og keyboardspilleren og programmøren Michael Adler Miltersen og har blandt andet ligget nr. 1 på den amerikanske indie-web-hitliste garageband.com. Sepiamusic udgav kort før jul debutalbummet "Prototype".

Koncerten finder sted tirsdag d. 30. marts kl. 19 på spillestedet Barfly i Camden, og alt, du skal gøre for at komme gratis ind, er at sende en mail til [email protected] (gæstelisten lukker kl. 18 tirsdag, engelsk tid)
De første 50, der sender mails, bliver skrevet på gæstelisten. Du får en bekræftelse, når du er kommet på gæstelisten.

Vi understreger lige igen, at du selv skal sørge for at transportere dig til spillestedet, men hvis du er i London på tirsdag eller har lyst til en hurtig sviptur derover – det kan f.eks. gøres billigt med fly – har du chancen for at opleve tre lovende danske bands på udebane. Måske Danmarks næste hypede navne i udlandet? Rigtig god fornøjelse!

Barflys adresse er:
49 Chalk Farm Road
London
NW1 8AN

For bykort, se http://www.barflyclub.com/london/maps.html


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA