x

Oh No Ono på vej med remix-ep

Oh No Ono på vej med remix-ep

Oh No Ono, det storladne poporkester med helium-vokalerne, er for alvor ved at få fodfæste i udlandet. Bandets andet album, "Eggs" udkom i Danmark for godt et år siden og i udlandet i starten af 2010. Albummet har høstet fine anmeldelser, og det oprindeligt aalborgensiske band er flere gange blevet sammenlignet med mega-hypede Animal Collective.

Bandet er nu ved at forberede sig på deres kommende Europaturné, der blandt andet bringer dem til England, Frankrig, Tyskland og Italien. Samtidig udgiver de en ep opkaldt efter nummeret "Internet Warrior". Ep'en, der indeholder forskellige artisters remix-versioner af Oh No Onos musik, kommer både i en digital version (seks numre) og på vinyl i begrænset oplag (fire numre). Nederst i denne artikel kan man se en oversigt over de pågældende numre.

Blandt de involverede kunstnere findes electronica-musikeren Caribou, der har remixet "Eleanor Speaks", og The Depreciation Guild (med medlemmer fra The Pains Of Being Pure At Heart) har lavet en shoegaze-inspireret fortolkning af "Internet Warrior".

Udover koncerterne i udlandet har Oh No Ono også to danske koncerter på tapetet. Den første foregår 25. juni på Kansas City i Odense, og den anden 23. juli i Tivoli Friheden, Århus. En samlet oversigt over Oh No Onos koncerter kan ses på deres hjemmeside.

Digital
1.  Internet Warrior (Radio Version)
2.  Eleanor Speaks (Caribou Remix)
3.  Swim (Oh No Shlohmo Remix)
4.  Eleanor Speaks (Zambri Remix)
5.  Swim (Phenomenal Handclap Remix)
6.  Internet Warrior (The Depreciation Guild Remix)

Fysisk
A1. Eleanor Speaks (Caribou Remix)
A2. Swim (Oh No Shlohmo Remix)
B1. Eleanor Speaks (Zambri Remix)
B2. Internet Warrior (The Depreciation Guild Remix)

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA