x

Volbeat på turné med nyt album

Volbeat på turné med nyt album

Rockbandet Volbeat er en af den danske musikscenes bedste eksportvarer i øjeblikket, eksempelvis i Tyskland, hvor de for nylig, som vi tidligere skrev her på siden, gik ind som det bedst sælgende act på landets største billetside. Deres fjerde studiealbum "Beyond Hell/Above Heaven" bliver sendt på gaden 13. september, og det skal selvfølgelig fejres med manér, så Volbeat har netop annonceret en kort, men kæmpe turné i Danmarks største byer.

Det nye album bliver af produceren Jacob Hansen beskrevet som det mest hårdtslående udspil fra Volbeats hånd indtil videre, men med den samme blanding af regulære rock og rock-a-billy, der er blevet bandets signatur-lyd. De nye sange får man altså god mulighed for at høre opført live, på denne "deres største live-produktion til dato", som der står i pressematerialet.

Præcis hvad dette indebærer præciseres ikke, men er man blevet nysgerrig, spiller Volbeat i København, Århus, Aalborg og Odense i midten af november måned. Datoer og steder kan ses nedenfor, og billetter kan købes via GAFFA Live fra på mandag den 14. juni.

Turné-program

17. november: NRGi Arena, Aarhus
18. november: Gigantium, Ålborg
19. november: Forum, København
20. november: Idrætshal, Odense


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA