x

Powderhog forlænger med Trechoma Records

Powderhog forlænger med Trechoma Records

Samarbejdet mellem Powderhog og Trechoma Records forløber så godt, at de to parter har besluttet sig for at forlænge deres samarbejde med mindst et album mere.

Morten Nissen fra Trechoma Records siger i en pressemeddelelse: "Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med Powderhog. De nye numre viser et Powderhog, der har mange flere facetter at spille på, end de har vist før. Og så er det lækkert at arbejde med et så aktivt liveband, der hele tiden søger nye territorier og som vil fremad."

Powderhog har været et flittigt liveband siden den selvbetitlede debut udkom for tre år siden, til en tre-stjernet anmeldelse i GAFFA. Bandet har spillet i Tyskland, Norge, Sverige og USA og været som support for Volbeat, Baby Woodrose og spillet på festivals med bl.a. Sick Of It All og Walls Of Jericho.

Powderhog vandt sidste år Nordic Challenge-konkurrencen, som gav dem en plads på Sweden Rock Festival, hvor bandet også kom med selv på den officielle Sweden Rock-dvd, der udkom i november sidste år.

Netop liveoptrædener ser ud til at være bandets store force. GAFFA skribent Morten Thornvig Johnsen kunne således kvittere et af bandets koncerter med fem stjerner og udtalelsen "Såre simpelt og alligevel knusende kompromisløst".

Med den nye trommeslager Kristian Pedersen indspillede bandet deres nye album gennem vinter/foråret 2010. Pladen er netop nu ved at blive mixet. Det nye Powderhog-udspil udkommer i efteråret på Trechoma Records/Target Distribution under den foreløbige titel "Return Of The Gaucho".

Bandet kan opleves live på følgende datoer:

07/08 – 2010 – Give Festival, Give
21/08 – 2010 - Made In Esbjerg Festival, Esbjerg
19/09 - 2010 – Knivsberg Rock Spectacle festival, Rødekro

Der arbejdes netop nu på en længere turne til at bakke udgivelsen op.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA