x

Frank Ziyanaks soloplade får titel og trackliste

Frank Ziyanaks soloplade får titel og trackliste

I februar kunne GAFFA fortælle, at Frank Ziyanak var gået i studiet for at indspille første album i eget navn efter, med hans egne ord, en omtumlet tilværelse i grupperne Death To Frank Ziyanak og Gezus Crystler samt under diverser aliasser, for ikke at glemme de stadig aktive og snart pladeaktuelle The Wong Boys.

Nu har pladen fået et navn: "Fast Love Songs" og en trackliste, der antyder, at de hurtige kærlighedsballader både byder på forelskelse, hjertesorg og en smule bitterhed:

You Keep Dreaming I Keep Falling
Fuck The World With Me
I Mean Every Word I Say
I'm So In Love With You
Now You Know Do You Still
How Do You Love When Your Love Is Tough
Life Sucks Get Over It
We Are Two Broken Flowers
You Caught Me Doing Love Songs

Om pladen siger Ziyanak: "Emnet er kærlighed nedfældet med et køligt overblik. Huggende guitar, buldrende bas, svævende tangenter  og hårdtslående trommer. Teksten er enkel og til benet beskrevet i hver ende af følelsesspektret uden ynk og flove salte tårer." Han beskriver desuden sig selv som "den sidste romantiker - ham der ikke fucker udenom - ham der har vundet nok til at tabe."

Ziyanak annoncerede allerede soloalbummet sidste år, da Death To Frank Ziyanak gik i opløsning. Dengang fortalte han, at hans mål var at skabe "den perfekte popplade". Siden har den arbejdsomme kunstner også været i studiet for at indspille en plade med The Wong Boys.

Solopladen er indspillet med Morten Bue (Mew, Figurines) som producer, det tidligere Death To Frank Ziyanak-medlem Christian Ibber Nygaard på trommer og dennes fætter Peter Nygaard på tangenter.

"Fast Love Songs" har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men udkommer engang i august-september.

På GAFFA TV kan du i øvrigt se en spritny video med Frank Ziyanak, der fremfører en akustisk version af "Fuck The World With Me" med sin nyeste signing, TT, på flygel. Se videoen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA