x

Eels-sanger mistænkt for terrorisme

Eels-sanger mistænkt for terrorisme

Efter 11. september 2001 skal man nøje overveje, om det nu også er en god ide at anlægge sig et fyldigt fuldskæg. I hvert fald tyder det på, at politiet stadig er meget mistænksomme over for voksne mænd med for meget skægvækst.

Det fik Eels' sanger og hovedkomponist Mark Oliver Everett at mærke, da han forleden tog sig en lille slendretur gennem Londons Hyde Park, oplyser NME.

Everett, der går under pseudonymet E, blev i forgårs standset af politiet i Londons berømte park, da sangeren holdt en lille pause fra en dag med interviews i et nærliggende hotel. E var der for at promovere sit kommende album "Tomorrow Morning", men trængte til lidt frisk luft. Han kom dog ikke ret langt, før politiet standsede ham og begyndte at stille spørgsmål.

Problemet var, at politiet var ude og lede efter en person, der var under mistanke for at være terrorist, og som havde sneget sig rundt omkring en nærliggende ambassade.

E lignede åbenbart den mistænkte i en sådan grad, at politiet fejlagtigt troede, de havde den rette mand. Musikeren kunne dog heldigvis forklare sig, og fik lov at vende tilbage til resten af sin dag med interviews.

"Ikke alle mænd, der har kort hår og langt skæg er terrorister. Nogle af os vil bare gerne rocke", siger Eels-sangeren til NME.  

Eels-albummet "Tomorrow Morning" udkommer 23. august, og Eels lægger vejen forbi Store Vega i København den 8. september. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA