x

Vi Sidder Bare Her en dag til i Jazzhouse

Vi Sidder Bare Her en dag til i Jazzhouse

Efter udgivelsen af det anmelder-roste album "Ikke Euforisk" tidligere på måneden er billetsalget gået stærkt til koncerten med spoken word-gruppen Vi Sidder Bare Her i Copenhagen Jazzhouse, der nu melder kun få billetter tilbage.

Der er derfor arrangeret en ekstrakoncert med tre-kløveret alias forfatteren Jørgen Leth og musikerne Mikael Simpson og Frithjof Toksvig, udvidet med trommeslager Henrik Vibskov og trompetisten Kasper Tranberg. Koncerten finder sted dagen efter den første Jazzhouse-koncert, det vil sige torsdag den 16. september

Vi Sidder Bare Her er optagelser af Jørgen Leths improviserede monologer til Simpsons og Toksvigs improviserede musik. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez var, om ikke euforisk, så dog ganske godt tilfreds med albummet "Ikke Euforisk", som han tildelte fire stjerner og blandt andet følgende ord:

"Leths ord er rørende, morsomme og taler til de mere eftertænksomme sider af lytteren. For eksempel Så Let At Skubbe Til, der akkompagneres af, hvad der bedst kan beskrives som jazzstøvede blå mariachi-trompeter, og titelnummeret, som omhandler depression og tomhed. Andre steder er Ikke Euforisk anderledes opløftende og direkte morsom. (...) Det er ikke euforisk, men et fint, charmerende og underholdende alternativ til at læse en bog."

Vi Sidder Bare Her kan i øvrigt også opleves i Musikhuset Århus mandag den 20. september.

Forsalget til ekstrakoncerten starter via GAFFA Live søndag den 4. juli kl. 10.00. Her er billetsalget til de øvrige Vi Sidder Bare Her-koncerter i fuld gang.

  

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA