Nyhed

David Fricke roser The Fashion

Den legendariske rockskribent hylder det danske rockband i sin faste klumme 7. maj i Rolling Stone Magasine

Det amerikanske blad Rolling Stone har den 7. maj anmeldt og fremhævet det danske rockband The Fashions debutalbum "Rock Rock Kiss Kiss Combo". Anmeldelsen er skrevet af den legendariske rockskribent David Fricke, og den er hans "lead story" i hans faste klumme "Out There", som bl.a. Raveonettes og Junior Senior er blevet hyldet i. David Frickes begejstring for Raveonettes har resulteret i udgivelse i USA og store dele af verden.

David Fricke er en "stor kanon" i USA, hvor adskillige topmedarbejdere i den amerikanske musikindustri holder et vågent øje med hans klumme "Out There". Det danske rockband The Fashion er yderst smigrede over at komme inden for de eksklusive rockkredse og blive rost af selveste David Fricke.

The Fashion har haft vind i sejlene i 2004, hvor videoen til 2. single "Roller Disco Inferno" var i Fresh Rotation på MTV i Uge 16 (midten af april). Fresh Rotation svarer til P3's Ugens Uundgåelige, hvor videoen bliver vist mindst 65 gange på en uge – eller knap 10 gange dagligt. Videoen er nu i Breaker Rotation, dvs. mindst 14 afspilninger om ugen. Debutalbummet "Rock Rock Kiss Kiss Combo" er på baggrund af dette netop blevet udsendt i Finland og Norge, og bandet har spillet godt 30 koncerter det sidste års tid (ud over at have spillet i flere danske byer har The Fashion spillet i London, Malmö, Stockholm og Oslo).


Rolling Stone Magasine

The Fashions site


ANNONCE