x

Dansk kontrakt til amerikansk valkyrie

Dansk kontrakt til amerikansk valkyrie

Hun har en stemme som en skærebrænder med en volumen som et tordenbrag. Denne skribent oplevede furien og tornadoen Beth Hart på spillestedet Paradisio i Amsterdam tidligere på måneden. Beth Hart fyrede flere "love & peace"-floskler af end Ray Manzarek nåede i hele The Doors' karriere. Men hun er "for real" så absolut. Hun har været hele turen igennem fra upcoming, til det store gennembrud med "L.A. Song" i slutningen af 90'erne. Siden gik det hastigt ned af bakke med sprut, stoffer og psykiske problemer.

Beth er nu revitaliseret og om noget med fordums kraft, hvilket ikke er gået danske Sonys næse forbi. Beth Hart der tidligere udgav sine værker hos Warner, er nu på et mindre alternativt selskab og i position til at lave individuelle specialaftaler rundt omkring. Det har hun så gjort med Sony i Danmark, hvor hun indgår på lige fod med (andre) danske artister.
Den voldsomme og intense, men også sympatiske og humoristiske Beth Hart optræder tre gange på dansk grund over sommeren. Nærmere bestemt på Spot 10 næste weekend i Århus, hvor hun åbner festivalen den 3. juni med en enkelt sang kl. 20. Senere på aftenen – kl. 23 – spiller hun en hel koncert.

Desuden spiller hun og band på Midtfyn Festival (25/6), i Vega (6/8) og på Skanderborg (7/8).

Albummet "Leave The Light On" udkommer i Danmark den 16. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA