x

George Michael kører ind i butik - og bliver arresteret

George Michael kører ind i butik - og bliver arresteret

George Michael har i de senere år flere gange været på kant med loven, og søndag morgen gik det igen galt, da han tog begrebet drive-in lidt for bogstaveligt. I hvert fald kørte han ifølge The Guardian direkte ind i en fotoforretning nær sit hjem i Hampsted i det nordlige London, angiveligt efter at have deltaget i en bøsseparade i det centrale London. Bygningens facade blev lettere beskadiget, men George Michael kom ikke noget nævneværdigt til. Umiddelbart efter uheldet blev han arresteret for at køre bil i påvirket tilstand.

George Michael mødte første gang lovens lange arm, da han i 1998 blev anholdt af en civilklædt betjent for "uterlighed" på et toilet i Beverly Hills. Han blev i 2006 arresteret for besiddelse af marihuana og senere samme år anholdt igen efter at være blevet fundet sovende i sin bil, midt i et kryds, dybt påvirket af cannabis, og frakendt kørekortet i to år. I 2008 blev han så atter arresteret for besiddelse af euforiserende stoffer.

Politiet vil ikke bekræfte, at de har anholdt sangeren, men vil bekræfte, at de har anholdt en mand i 40'erne for episoden, der gik ud over en filial af fotoforretningskæden Snappy Snaps. Han blev senere løsladt, men et retsligt efterspil vil følge i august.

George Michael har tidligere offentligt erkendt, at han ryger cannabis i store mængder, men har dog udtalt, at han har skåret ned på sit forbrug i de seneste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA