x

Chris Isaak kan erstatte Simon Cowell

Chris Isaak kan erstatte Simon Cowell

Efter ni sæsoner som dommer i tv-showet American Idol meddelte Simon Cowell i januar 2010, at han ikke ville vende tilbage til den tiende sæson, der har premiere til januar. Siden da har der været meget snak om, hvem der skulle erstatte den kontroversielle entrepreneur, der i den grad har været med til at tegne showet, og nu skulle jobsamtalerne være godt i gang.

Ifølge Hollywood Reporter er det varmeste bud på en erstatning lige nu sangeren Chris Isaak, der ifølge bladet har været til to samtaler med folkene bag det populære show. Han er dog kun et navn på en liste, hvor der dog allerede er blevet valgt en del folk fra.

Chris Isaak brød igennem efter hans musik i 80erne blev brugt i filmene "Blue Velvet" og "Wild At Heart", begge instrueret af David Lynch, og det store hit fra den periode var sangen "Wicked Game", der fik masser af opmærksomhed ikke mindst på brug af Herb Ritts-videoen med Helena Christensen.

Siden har "Baby Did A Bad, Bad Thing" været et hit for sangeren, der også har gjort sig som skuespiller i film som "Little Buddha", "Twin Peaks: Fire Walk With Me", "The Silence Of The Lambs" og "A Dirty Shame" samt serien "Friends" og i tre sæsoner som hovedperson i "The Chris Isaak Show".

Så cv'et er bestemt i orden hos Chris Isaak, selvom det dog er svært at forestille sig, at den helt igennem sympatiske sanger ville kunne svine folk til, som Cowell yndede at gøre det.

Det samme gør sig gældende for crooneren Harry Connick Jr., der også har masser af både sang- og skuespilserfaring, og som eftersigende også skulle være i spil til jobbet.

Af droppede kandidater finder man Bret Michaels fra Poison, og der skulle heller ikke være store chancer for at Donald Trump får jobbet, selvom man ellers sagtens kunne forestille sig, at han kunne komme med nogle ret klare meldinger. Han har dog ikke meget musikalsk erfaring på sit ellers ret lange cv.

Tiende sæson af American Idol har premiere 12. januar 2011, og det forventes at Randy Jackson, Kara DioGuardi og Ellen DeGeneres alle vil vende tilbage til showet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA