x

Niarn signet til Copenhagen Records

Niarn signet til Copenhagen Records

Den danske rapper Niarn er netop blevet signet til Copenhagen Records, som den første rapper på selskabet.

Niarn har gennem længere tid været et af de lovende raptalenter fra den danske hiphop-undergrund. De fleste kender ham primært fra sidste vers på remixet af Jokerens "Havnen", hvor han repræsenterer sin gamle hjemby 9000 Aalborg. Udover sin optræden med Jokeren har han været på scenen med L.O.C. et par gange. Desuden har Niarn scoret den publikumsbestemte ”Undergrundspris” ved Danish Hip Hop Awards i både 2003 og Dansk Hip Hop Pris i 2004.

Debutalbummet fra Niarns hånd kommer på gaden engang i september og vil gå under navnet ”Årgang 79”. På pladen skildrer han hudløst sine erfaringer fra eget ungdomsliv. En form for virkelighedsrapport.
Niarn har et særegent flow og en udfordrende stil, som han kan nå langt med.

Pladekontrakten med Copenhagen Records bliver hyldet med en gratis koncert allerede nu på fredag på Stengade 30 i København. Dørene åbner kl. 22:00. Den intime koncert varer 30 min.

Det er også muligt at få et musikalsk bekendskab med Niarn på dette års Roskilde Festival på Pavillon Scenen, som et af de danske navne i Roskilde konceptet ”Nordic by Nature” fredag d. 2. juli, samt ved øst- og vest-finalerne ved dette års MC’s Fight Night i henholdsvis Store Vega i København d. 7. august og Train i Århus d. 14. august.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA