x

Seal på vej med album

Seal på vej med album

Den engelske soulsanger Seal er på vej med sit syvende album - dog kun det sjette med egne sange. Med Seals traditon for at lade albumnummeret indgå i titlen hedder det "Seal 6: Commitment", idet Seal åbenbart ikke regner coveralbummet "Soul" fra 2008 for et fuldgyldigt album. Albummet er på gaden 20. september og er produceret af David Foster, som også producerede "Soul".

Seal er kendt for sin dybe, bløde stemme og sine romantiske sange. Han debuterede i 1991 med albummet "Seal", der gav han store hits som "Crazy" og "Killer" (også fortolket af George Michael og forinden udgivet af dj'en Adamski feat. Seal). Seal fulgte det op i 1994 med "Seal II", der gav ham hits som "Prayer For The Dying", "Kiss From A Rose" og "Don't Cry". I 1998 kom "Human Being", i 2003 "Seal IV", i 2007 med dance-orienterede "System", og i 2008 kom så "Soul".

Om det nye album udtaler Seal: "Når ting i dit liv begynder at gå op i højere enhed, sådan som det er sket for mig i de senere år, så begynder du at fokusere. Jeg kan godt lide en udfordring, og min udfordring har denne gang været at skrive et album, som overskider mine egne forventninger."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA