x

Originalt Duran Duran på vej med nyt studiealbum

Originalt Duran Duran på vej med nyt studiealbum

På Duran Durans hjemmeside blev det i går offentliggjort, at den britiske popgruppe udsender et nyt album til efteråret på selskabet Epic Records.
Duran Duran blev gendannet for et par år siden med de oprindelige medlemmer og har været på en succesfuld turné sidste år.

Pladen er den første fra gruppens hånd med den oprindelige konstellation: LeBon, John Taylor, Nick Rhodes, Roger Taylor og Andy Taylor, siden de udsendte "Seven And The Ragged Tiger" i 1983.

Duran Duran var et af de største pop-rockacts i 80'erne og slog stort igennem med hits som "Girls On Film", "Rio" og "Hungry Like A Wolf".
I 1985 røg nogle af medlemmerne ud af gruppen på grund af uoverensstemmelser og andre projekter i kikkerten. Guitarist Andy Taylor og bassist John Taylor lavede bandet "The Power Station" med Robert Palmer. LeBon, Roger Taylor og Rhodes videreførte Duran Duran og producerede pladen "Arcadia". I slutningen af 80'erne forlod Roger Taylor og Andy Taylor bandet, og Simon fortsatte Duran Duran med nye medlemmer.

Det var først i 2001, at de gamle gutter fandt melodien igen og begyndte at brygge på nogle nye numre. Det er så for nylig, at de har fået en pladekontrakt i hus. Albummet laver de i samarbejde med to producere. Den ene er Rich Harrison, som har arbejdet med superstjerner som Usher, Alicia Keys og Beyonce. Den anden er Don Gilmore, som har produceret tracks for multiplatinsælgende artister som Good Charlotte og Linkin Park.

Duran Durans site


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA