x

Nyt album på vej fra Analogik

Nyt album på vej fra Analogik

Analogik er efterhånden ved at lægge sidste hånd på deres næste udspil, som ventes at udkomme til efteråret. Gruppen lover os denne gang mere af samme skæve blanding elektronisk musik og verdensmusik, men denne gang med et twist af cowboymusik, ska og dubstep.

Gruppens seneste udspil "Klunserbeats/Live" fra 2008 høstede 5 stjerner, hvor anmelder Jesper Buhl skrev: "Analogiks nye plade Klunserbeats/Live er en sær, sjov og sublimt slangedansende, tangovridende, sømandsvise-syngende, svingpjattende, balkanbobbende og hiphoppende størrelse." Læs hele anmeldelsen her.

På gruppens nye album vil vennerne Bo Marley medvirke, samt en masse remixes af internationale navne som El Remolon, dEbruit og Budzillus, samt et tungt dubstep-remix af den danske duo Dokkedal/Dixen.

Desuden har gruppen annonceret, at der vil være nye ansigter at se på scenen, når de i september og oktober turnerer rundt i Danmark. Her vil der også være rig mulighed for at høre numre fra det nye album. På gruppens egen hjemmeside skriver de, at de på efterårets turné har: "nye folk og nye tiltag som kun kan blive spændende."

Efterårets turné "The Great Dane Tour" ser foreløbig således ud:

10 september - Ballhaus Ost, Berlin
16 september - Det Musiske Hus, Frederikshavn
17 september - Studenterhuset, Ålborg
18 september - Internationalt hus, Odense
24 september - Voxhall, Århus
25 september - Toldkammeret, Helsingør
1 oktober - Pitstop, Kolding
9 oktober - Fermaten, Herning
15 oktober - Klaverfabrikken, Hillerød
22 oktober - Vega, København
23 oktober - Kulisselageret, Horsens

Billetter kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA