x

Studenterhus Århus åbner dørene til nye lokaler

Studenterhus Århus åbner dørene til nye lokaler

Studenterhus Århus åbner dørene til det første arrangement efter flytningen til Stakladen ved Aarhus Universitet. Det kommer til at løbe af stablen fredag den 10. september, og det er en efterfest for Danmarks Største Fredagsbar - en fælles fest for de videregående uddannelser i Århus, hvor blandt andre The Floor Is Made Of Lava optræder.

På programmet er de to prominente DJs Kjeld Tolstrup og Le Gammeltoft (billedet). De er to af frontfigurerne på den danske klubscene, og de præsenterer hver fredag det bedste af det nyeste og mest spændende musik i programmet Unga Bunga på P3.

Kjeld Tolstrup er en erfaren herre i klubmiljøet, og siden han debuterede i 1981, har han spillet på nogle af de største klubber rundt om i verden. Han har ligeledes været DJ til arrangementer som OL i Athen, MTV European Music Awards i København og senest til Sensation White i Parken. Le Gammeltoft debuterede som DJ i 2005 på Gefärlich i København, og har siden spillet på klubber som Vega og Kødboderne 18.

Studenterhus Århus har sommeren over haft travlt med at flytte fra stedets tidligere adresse på Toldbodgade ved havnen i Århus til de nye rammer på Stakladen ved Aarhus Universitet. Stakladen havde i 60'erne og 70'erne koncerter med prominente navne som Procol Harum, Miles Davis og Grateful Dead. Det er nu ikke fordi, at det er så store navne, der er i tankerne til Studenterhus Århus i fremtiden, men det har været ønskværdigt at få stedet tættere på de studerende, ligesom det rent driftmæssige nu skulle være optimeret.

Anne Thorø Nielsen fra Studenterhus Århus fastslog i juli Studenterhusets fortsatte profil:

"Vi vil fortsat være et progressivt "væksthus for talent", som arbejder med vækstlaget både kulturelt, innovativt og erhvervsmæssigt, blot i nye rammer. Vi ser frem til at genoplive Stakladen som et levende og udfordrende centrum for alle byens studerende. Et centrum, hvor de rette forudsætninger er til stede for at koncentrere sig om hovedopgaven, nemlig at gøre Århus til en endnu bedre studieby."

Studenterhus Århus' første arrangement bliver afholdt i Stakladen fredag den 10. september, og dørene åbnes kl. 00.00. For mere information tjek www.studenterhusaarhus.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA