x

John Lennons fødselsdag skal fejres med koncerter

John Lennons fødselsdag skal fejres med koncerter

John Lennon nåede kun at blive 40, men var han ikke blevet skudt kunne han være fyldt 70 den 9. oktober, og den dag vil blive markeret flere steder i verden med støttekoncerter og mindebegivenheder.

Yoko Ono forventes at fejre dagen på Island, hvor hun i 2007 kunne præsentere sit Imagine Peace Tower, hvor ordene "Imagine Peace" er ridset på 24 forskellige sprog. Her vil hun tænde for de 15 projektører, der skal lyse frem til 8. december, hvilket var den dag Lennon blev skudt.

I New York markeres fødselsdagen 12. november, når navne som Jackson Browne, Patti Smith, Cyndi Lauper og Aimee Mann går på scenen i Beacon Theatre til fordel for Playing For Change Foundation. Flere prominente navne forventes at blive offentliggjort senere.

Der arbejdes desuden på at arrangere en koncert i Los Angeles, hvor både Lady Gaga og Iggy Pop har sagt ja til at optræde.

Relateret kan det fortælles, at Lennons morder, Mark Chapman, tidligere på måneden for sjette gang blev nægtet løsladelse, så han som minimum skal afsone to år mere af sin livstidsdom.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA