x

Tina Dickow signerer plader

Tina Dickow signerer plader

I dag udsender Tina Dickow sit første opsamlingsalbum, som har fået titlen "Welcome Back Colour", en dobbelt-cd bestående af "Up", hendes 11 største hits og tre nye sange på den ene cd, og "Down", akustiske genindspilinger af 11 af Tinas personlige favoritter samt to nye sange på den anden.

I forbindelse med udgivelsen af det nye album kan man møde Tina Dickow hos Fona på Strøget i hendes nuværende hjemby København i dag mellem 16 og 17 og få en snak med hende og hendes autograf på det nye album, og andre Dickow-effekter, man måtte medbringe.

Da albummet er en opsamling, har GAFFA ikke anmeldt albummet, men på torsdag kan du læse et stort interview med Tina Dickow i GAFFAs oktobernummer. Her fortæller hun blandt andet følgende om det nye album:

– Jeg har ikke tænkt så meget over, hvordan man bør gøre eller plejer at gøre. Jeg har bare gjort, hvad der faldt mig naturligt i forsøget på at lave en udgivelse, der både viser det første kapitel af min karriere og samtidig åbner døren til det næste, og som med de to forskellige cd'er – en "up-tempo" og en "down-tempo" – repræsenterer både den elektriske og rockede side af min musik og den akustiske og intime.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA