x

Premiere på Magtens Korridorer-dokumentar

Premiere på Magtens Korridorer-dokumentar

Bag titlen "Strikkeklub På Alufælge" gemmer sig en dokumentarfilm om, hvad der bliver kaldt "et af dette årtusindes mest usandsynlige danske rocksucceser". Magtens Korridorer var efter sigende aldrig tænkt som et ambitiøst projekt, men fandt pludselig sig selv ride på en bølge af succes og blev på meget kort tid kastet fra hobbymusikken ud i et rigtigt rockstjerneliv.

"Strikkeklub På Alufælge" beskrives som et kærligt-humoristisk portræt af et band, som pludselig skal kombinere familie- og arbejdsliv med det tidskrævende liv på landevejen, i øvelokalet og pladestudiet. Filmen kommer helt tæt på, da bandet indtager Roskilde Festivals Orange Scene i 2006. Se også, hvordan det gik, da bandet stillede op til solidaritetskoncert i Ungdomshuset, hvor en feministisk fraktion forbød afspilning af sangen 'Hestevise'.

I det svenske Tambourine Studio følger kameraet indspilningerne af bandets seneste og mest ambitiøse plade, 'Milan Allé'. Portrættet er instrueret af Andreas Haaning Christiansen, som også stod bag 'Sleep Good - Rock Well' om det finske band 22-Pistepirkko.

Før og efter forestillingen vil der i Cinematekets kælder være late night-fest med bar og djs.

Arrangementet starter kl. 21:45, og billetter kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA