x

The Olympics skriver kontrakt med Speed Of Sound

The Olympics skriver kontrakt med Speed Of Sound

Pladeselskabet Speed Of Sound kan nu skrive den københavnske kvintet The Olympics på kunstner-listen. I hvert fald har de fem herrer i The Olympics skrevet under på en kontrakt med pladeselskabet, der også har navne som The William Blakes, Are We Brothers?, Sleep Party People, Stoffer & Maskinen og The Informations i stalden.

The Olympics løb i 2009 med sejren i P3's karrierekanon, der blandt andet resulterede i en mindre optræden på Spot samme år, og en længere af slagsen i 2010 med en firestjernet anmeldelse til følge. Løbende har bandet arbejdet målrettet med at omsætte talent og potentiale til det flyvefærdige udtryk, der nu står klar til at danne ramme om bandets debut.

Debutpladen er dog fortsat under udarbejdelse, og The Olympics laver den i samarbejde med producer Frederik Nordsø (The William Blakes, The Informations, Burhan G. med flere). Frederik Nordsø, der også er en del af Speed Of Sound, udtaler følgende om samarbejdet:

"The Olympics laver storslået og fantasifuld popmusik! Sangskrivningen er overlegen og deres spraglede arrangementer er både umiddelbart medrivende og meget snedigt sat sammen! Det er kæmpe stort!"

Førstesinglen fra den kommende debut udsendes i starten af november, men der foreligger endnu ingen udgivelsesdato på debutalbummet. Læs og hør mere The Olympics.

Se og hør en alternativ udgave af The Olympics' "Hunting" herunder, som GAFFA TV tidligere har bragt med bandet:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA