x

Turboweekend åbner for fansamarbejde

Turboweekend åbner for fansamarbejde

Den 10. november udgav de tre herrer i elektropop-gruppen Turboweekend den digitale gratis-ep "Bound" fra deres hjemmeside. De annoncerede ved udgivelsen, at det ville være muligt at remixe musikken, redesigne coveret og bidrage til den første musikvideo til ep'en.

Det er der nu blevet åbnet op for via bandets hjemmeside turboweekend.com, hvor de respektive spor til hvert track på ep'en er gjort tilgængelige, ligesom elementerne til bandets cover kan downloades. Derudover åbner Turboweekend op for, at fans kan sende bidrag til gruppens første musikvideo fra "Bound". Det er til nummeret "Into The Pavement", der indeholder bidrag fra Efterklangs Casper Clausen, hvor fans kan mime til musikken og indsende resultatet til Turboweekend via YouTube og bandets video-sektion på deres hjemmeside.

Den 10. december vil Turboweekend afgøre, hvem der skal være med i den endelige video, som vil bestå af et sammenklip af de bedste fanvideoer. Man vil kunne give bidragene karakter på bandets hjemmeside, for løbende at kunne se de bedste bidrag.

Se Turboweekends teaser til projektet herunder, og læs de uddybende detaljer om hvordan du skaffer filer til remix og redesigns af cover på turboweekend.com.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA