x

Blur går i studiet

Blur går i studiet

Den engelske avis The Sun kan nu meddele, at Blur har planlagt en studiesession til januar. Dermed er der altså udsigt til en mulig udgivelse af et nyt fuldlængde-album i 2011.

En kilde har fortalt til avisen The Sun:

"Der er ingen konkrete planer med hensyn til, hvad de (Blur red.) vil gøre med materialet, men hvis de alle sammen bliver enige, kan det blive det første Blur-album med alle fire medlemmer i over et årti."

Sidste gang Blur udgav et helt album som en kvartet var i 1999, hvor bandet udgav albummet "13".

Tidligere i år udgav kvartetten singlen "Fool's Day", som Damon Albarn først udmeldte som værende en enlig svale. Men senere sagde han, at bandet havde flere sange i skuffen, og nu lader det til, at han igen er klar til at gå i studiet med de tre øvrige medlemmer.

I forlængelse af udgivelsen af "Fool's Day" udtalte Albarn til The Sun:

"Jeg elsker aspektet af intet pres. Bare at gå i studiet og optage det i løbet af en dag er noget, vi ikke har gjort siden B-siderne i de tidligere dage."

Hvorvidt den engelske kvartet kan forblive enige i studiet helt op til udgivelsen af et nyt fuldlængde-album bliver interessant at følge. Bandet har ialt udgivet seks album som den oprindelige kvartet, samt "Think Tank" fra 2003 som var uden guitaristen Graham Coxon. Han forlod bandet i 2002 under indspilningerne til bandets seneste udgivelse, men meddelte sin tilbagevenden til bandet i december 2008 i forbindelse med annoncering af en Blur-koncert i Hyde Park i London i juli 2009.

Siden Coxons retur til gruppen spillet omkring femten koncerter og udsendt en dokumentarfilm, men det er altså kun blevet til en enkelt ny sang, så lad os håbe, at den kommende tur i studiet kaster lidt mere af sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA