x

Sonic Youth laver soundtrack

Sonic Youth laver soundtrack

Medlemmerne af den amerikanske støj-kvintet Sonic Youth har i den sidste tid ikke ligget på den lade side. Gruppen genudgav i december albummet "Sister" fra 1987 på vinyl. Senere på måneden udkommer albummet "Bad Moon Rising" fra 1985 ligeledes på vinyl i en remastered udgave.

I løbet af dette år vil der også udkomme en dokumentar om gruppens femte studioalbum "Daydream Nation" fra 1988, instrueret af Lance Bangs, som tidligere har lavet dokumentarfilm med kunstnere som R.E.M, Pavement, Belle and Sebastian og Nirvana.

Guitarist og sanger Thurston Moore (nummer 2 fra venstre), som også har pladeselskabet "Ecstatic Peace!", udgav i december en bog med tilhørende dobbelt-vinyl ("In Silver Rain with a Paper Key"). Derudover har Moore også annonceret, at han i øjeblikket arbejder på sit eget solo-album sammen med Beck.

Nu kan Sonic Youth annoncere, at gruppens soundtrack til den franske film "Simon Werner a Disparu", med den engelske titel "Lights Out" udkommer digitalt d. 25. januar og med en fysisk udgivelse engang i februar.

Filmen som er instrueret af den franske Fabrice Gobert havde premiere under film-festivalen i Cannes sidste år. Sammen med dvd-udgivelsen vil der ydermere følge en særlig bonus-ep med fem ekstranumre. Filmen udgives på dvd d. 1. februar.

Soundtracket til filmen "Simon Werner a Disparu" indeholder følgende numre, som alle er skrevet af Sonic Youth:

1. "Thème de Jérémie" 
2. "Alice et Simon" 
3. "Les Anges au piano" 
4. "Chez Yves (Alice et Clara)" 
5. "Jean-Baptiste à la fenêtre" 
6. "Thème de Laetitia" 
7. "Escapades" 
8. "La Cabane au Zodiac" 
9. "Dans les bois / M. Rabier" 
10. "Jean-Baptiste et Laetitia" 
11. "Thème de Simon" 
12. "Au Café" 
13. "Thème d'Alice" 

Foruden udgivelsen af soundtracket vil dvd-udgivelsen indeholde en bonus-ep med følgende numre:

1. "M. Rabier (aspect)" 
2. "Jean-Baptiste à la fenêtre (aspect)" 
3. "Alice et Clara (aspect)" 
4. "Thème de Jérémie (aspect)" 
5. "Thème de Simon"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA