x

J Mascis udsender soloalbum

J Mascis udsender soloalbum

J Mascis er bedst kendt for sine plader med Dinosaur Jr., men han har også udsendt plader i eget navn, og nu kommer det første rigtige soloalbum fra guitaristen, der har indhentet hjælp til udgivelsen hos nogle af de kunstnere, han har inspireret.

I Mascis' bagkatalog findes ti plader med Dinosaur Jr., plader med Witch og J Mascis And The Fog samt et hav af gæstevisit hos bands som The Hold Steady, The Lemonheads, Ciccone Youth og Mew og en håndfuld plader udsendt under eget navn. Disse inkluderer et album med coverversioner samt et hyldestalbum til den spirituelle leder Mata Amritanandamayi, så noget helt almindeligt soloalbum er det aldrig blevet til.

Men nu skal det være med "Several Shades Of Why", der beskrives som et primært akustisk album. Til NME siger Mascis desuden, at der ikke er nogen trommer på albummet, hvilket var en beslutning han tog for at prøve at gå i en helt ny retning.

Turen er taget sammen med nogle musikalske venner, så på det kommende album vil man kunne høre J Mascis i selskab med Kurt Vile, Sophie Trudeau fra Trail Of Dead, Kevin Drew fra Broken Social Scene samt Band og Horses' Ben Bridwell.

Resultatet kan høres, når "Several Shades Of Why" udsendes 14. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA