x

The Floor Is Made Of Lava laver radioshow

The Floor Is Made Of Lava laver radioshow

Frost Festival har blandt andet navne som Peter Bjorn & John, Owen Pallett og Mark Kozelek på plakaten, og nu tilføjes The Floor Is Made Of Lava til programmet. Dog i en noget anderledes opsætning, end de normalt kan opleves i.

I løbet af 2010 har bandet, udover at turnere landet tyndt, sendt en række radioshows under navnet Lava Radio. Første gang, de gik on-air, var det direkte fra spillestedet Stars i Vordingborg efter en veloverstået første weekend på deres efterårsturné. Efterfølgende er det indtil videre blevet til ni radioprogrammer fra diverse spillesteder, Peter Sommers hotelværelse og hjemme hos GAFFAs musikjournalist Lars Löbner Jeppesen.

Fredag d. 11. februar skal The Floor Is Made Of Lava så prøve kræfter med et live radioshow, hvor de i stedet for at sætte musi på selv spiller en række covernumre akustisk. Mellem sangene vil der blive snakket lidt om historierne bag numrene samt deres personlige forhold til dem, og mon ikke der også dukker en anekdote eller to op undervejs.

Værterne er trommeslager Asbjørn Nørgaard og forsanger Tobias Kippenberger, og som mere eller mindre faste indslag har de i de foregående programmer spillet et lytterønske, personlige favoritter, et par uudgivne TFIMOL-sange og haft en gæst på besøg. Fredag d. 11. februar har guitarist Lars Rock og bassist Simon Visti således lovet at kigge forbi, så bandet er fuldtalligt.

Om Lava Radio udtaler forsanger i bandet Tobias Kippenberger:

"Idéen om Lava Radio opstod gennem al musikken, vi har udsat os selv for gennem de fire år, vi har eksisteret som band. I bandbussen, på spillestederne, i øvelokalet og som dj's. Asbjørn og jeg blev så en dag enige om, at der vel egentlig ikke findes nogen radiokanal, der spiller noget af al den udødelige rockmusik, der ligger og fylder i vores iTune- biblioteker, så hvorfor ikke bare gøre det selv?".

"Dermed ikke sagt, at vi skal være nogen pendant til den professionelle radio, vi tager udgangspunkt i os selv, vores personlige favoritter og forhold til sangene, som diskuteres på meget jysk facon uden kække bemærkninger og satiregøgl. Vi fik med andre ord lyst til at slå et slag for gammeldags, moonlighting radio med rock i højsædet".

Du kan opleve Lava Radio Live fredag d. 11. februar på Huset i Magstræde i København. Billetterne koster 50 kr i forsalg 60 kr i indgangen. Efterfølgende bliver radioshowet lagt ud som podcast via bandets hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA