x

White Lies til Northside Festival

White Lies til Northside Festival

Albummet "To Lose My Life..." faldt i den grad i det danske rockpublikums smag, og udgivelsen blev fulgt af masser af danske koncerter i både Roskilde, København og Skive. Nu har bandet udsendt deres andet album samt annonceret endnu en dansk koncert, der samtidig bliver deres første i Århus.

Opfølgeren til debutpladen udkom i januar måned med titlen "Ritual", og GAFFAs Kristian Bach Petersen sluttede sin firestjernede anmeldelse med følgende ord:

"Som helhed ændrer Ritual dog ikke på, at White Lies er et af de absolut mest interessante bands inden for melankolsk og kraftfuld rock og med Harry McVeighs glimrende mørke vokal i front fortsat leverer musikalsk mismod i høj klasse".

Interessen for bandet er tydeligvis fortsat stor herhjemme, hvor "Ritual" fløj direkte ind på en andenplads på albumhitlisten i sidste uge. Bandet har også en koncert i KB Hallen i København 1. marts, og til sommer kan man altså også høre bandet spille hits som "Farewell To The Fairground", "Death" og "To Lose My Life" samt den nye single "Bigger Than Us", der var Ugens Uundgåelige på P3 sidste år, på festivalscenen i Århus.

White Lies tilføjes et program, der på den internationale side allerede indeholder Band Of Horses, The Streets og Thomas Dybdahl, mens den hjemlige musikscene repræsenteres af Tina Dickow, De Eneste To, The Floor Is Made Of Lava og Turboweekend.

Festivalen afvikles i Ådalen ved Århus i dagene 11.-12. juni, og forsalget til årets festival er i gang. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA