x

Vandt du eksklusive Sort Sol-cd’er?

Vandt du eksklusive Sort Sol-cd’er?

Der har længe været talt om den, og nu får den så premiere. Wadt Thomsens dokumentarfilm Sort Sol – 422 Dage I Dybet, der følger indspilningerne af Sort Sols seneste ordinære studiealbum Snakecharmer i en gammel atombunker på Holmen i København i perioden 1999-2001. Filmen går usædvanlig tæt på gruppen og den mildt sagt problematiske indspilningsproces.

422 Dage I Dybet giver et klart indtryk af den kunstneriske skabelsesproces og de mange konflikter undervejs med bl.a. deadline-angst, pres fra pladeselskabet og ikke mindst uenigheder mellem især på den ene side sanger Steen Jørgensen og guitarist Lars Top-Galia og på den anden side sangskriver og – meget passiv – bassist Knud Odde, der er fysisk fraværende i lange perioder.

De mange skærmydsler i gruppen fortsatte efter afslutningen af album- og filmoptagelser, da Knud Odde kort efter forlod gruppen, og tidligere i år var det så Lars Top-Galia, der trådte ud af bandet. Tilbage er nu kun Steen Jørgensen og trommeslager Tomas Ortved, og dermed er det sorte solskin sat på temmelig lavt blus. Hvad fremtiden vil bringe for bandet, er i skrivende stund uvist.

I anledning af premieren udlodder vi en stak ekskslusive udgaver af Sort Sol-opsamlingen "Circle Hits The Flame" i en sjælden, international udgave med et andet cover, end det der er i den danske version. Albummet indeholder højdepunkter fra Sort Sols produktion 1991-2002, bl.a. fem fra "Snakecharmer".


Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest 21. november:

Det rigtige svar er: Sissel Kjyrkebø

De heldige vindere:
Jane Andersen
3500 Værløse

Mathilde Bonde Broberg Johansen
7870 Roslev

Flemming Sørensen
2650 Hvidovre

Linda Skou Olsson
2765 Smørum

Maj Nørbo
8641 Sorring

Kasper Rasmussen
1674 København V
Danmark

Sven Kruppa
2400 København NV

René Kroge
9320 Hjallerup

Bjarke Kobberø
2200 København N

Henning Stidsen
3000 Helsingør

Vinderne får præmierne tilsendt. Tillykke!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA