x

Best Coast giver danske koncerter

Best Coast giver danske koncerter

Best Coasts solbeskinnede popsange vil kunne opleves live i sensommeren, når bandet giver to koncerter i Danmark. Koncerterne finder sted i Amager Bio i København og Train i Århus til august.

Den californiske duo, som består af 23-årige Bethany Cosentino og hendes musikalske partner Bobb Bruno, har på kort tid høstet anerkendelse med deres californiske lo-fi indiepop, og Best Coast debuterede sidste år med albummet "Crazy for You". 

Albummet bliver i en pressemeddelelse beskrevet som "et album fyldt med retro-popperler a la dem Phil Spector producerede i 60'erne, tilsat lo-fi støj a la Jesus & Mary Chain og Dinosaur Jr.", og blandt inspirationskilderne til pladen kan nævnes navne som The Ramones og The Ronettes.

GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen gav albummet 4 stjerner og skrev:

"Best Coast blev for nylig kåret som årets bedste nye band i NME. Nu ligger debutpladen klar, og den skuffer bestemt ikke, hvis man ikke kan få nok af unge bands, der dyrker en tyk lo-fi-æstetik, hvor naivismen er i højsædet lyrisk, melodisk og produktionsmæssigt. Hvis man blot vælger at se Crazy For You som et tæppebombardement af søde og syrlige drops, så er en halv time i selskab med Best Coast glimrende tidsfordriv".

Sammen med duoens trommeslager, Ali Koehler, arbejder Best Coast lige nu på et nyt album, hvilket der utvivlsomt vil blive spillet sange fra, når Best Coast spiller i Amager Bio den 22. august og på Train i Århus den 23. august.

Billetter kan erhverves via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA