x

FCAN varmer op for WhoMadeWho

FCAN varmer op for WhoMadeWho

Det forbliver stadig en velgemt hemmelighed, hvem hovedmanden er bag det elektroniske projekt, FCAN, som tidligere på året udsendte sit Tambourhinoceros-godkendte debutalbum, "RPEX", om hvilket GAFFA skrev i sin trestjernede anmeldelse:

"FCAN laver elektronisk musik, som er inspireret af starthalvfemserne. Faktisk er RPEX så rodfæstet i æraen, at man – hvis man oplevede den dengang – kan undre sig over, at man skal opleve den én gang til. Når det er sagt, så er det faktisk nogle temmelig medrivende techno-konstruktioner, den ukendte person og hans mandshøje trædukke laver."

Nu bliver lidt af sløret for bagmandens identitet muligvis løftet, når FCAN varmer op for WhoMadeWho i Lille Vega på lørdag. Det sker i forbindelse med trioens kortvarige turné i Danmark, der begynder i Kolding i morgen og bringer dem forbi Aarhus fredag og altså København på lørdag.

FCAN har selv kaldt sin musik for "1991_INTELLIGENT_TEKKNO_MUSIC", og om betegnelsen er velvalgt, ja, det vil ørerne kunne vurdere i Lille Vega i weekenden, hvor også WhoMadeWho formodentlig vil lufte en stribe sange fra deres kommende mini-album, "Knee Deep", som rammer gaden på mandag 26. april.

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA