x

Mangfoldigheden fejres i Aarhus

Mangfoldigheden fejres i Aarhus

Siden 2005 har en aarhusiansk arrangørgruppe stået bag den kreative gadefest Mejlgade For Mangfordighed, og i år afvikles den lørdag 14. maj. Her kan man blandt andet opleve Band Contest-vinderen Julaw, der er aktuel med temamelodien for årets fest.

Musikkonkurrencen The Band Contest blev afviklet i Påsken på spillestedet Fatter Eskil, og her var det rapperen Julaw, der løb med sejren. Derfor vil man i løbet af 2011 kunne opleve ham på spillestederne HeadQuarters, Stengade og Kulturhuset Pavillionen samt Bork Havn Musikfestival og Danmarks Grimmeste Festival. Men han er også på scenen til Mejlgade For Mangfordighed.

I den forbindelse har han skrevet sangen "Mejlgade", der kan ses på YouTube. Sangen dukker formodentlig også op på rapperens kommende debutalbum "Århus City Slang", der udkommer senere på året.

Til gadefesten vil man også kunne opleve Treefight For Sunlight, Reptile & Retard og Let Me Play Your Guitar samt dans, teater, street art og dj's. Besøg MejlgadeForMangfoldighed for mere om den aarhusianske gadefest, der afvikles lørdag 14. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA