x

Janet Jackson til Danmark

Janet Jackson til Danmark

Janet Jackson udsendte sidste år opsamlingsalbummet "Icon: Number Ones", og i den forbindelse tager hun til 35 forskellige byer for at spille de største hits fra hendes lange karriere. En af disse koncerter vil blive afviklet i København, hvor man vil kunne opleve Janet Jackson 19. juni.

Valget af de 35 byer er ikke tilfældigt, da sangerinden vil optræde med sine 35 største hits, og byerne er blevet valgt ud baseret på, hvor den største fanopbakning var på hendes webside. Samtidig har Janet Jackson bevidst valgt mindre spillesteder for at kunne gøre hvert show unikt. I en pressemeddelelse udtaler sangerinden:

"Jeg takker mine fans, som har stemt og hjulpet mig til at udvælge de byer, vi har annonceret. Alle fans betyder rigtig meget for mig. Koncerten vil være anderledes end noget andet, jeg har lavet før. Jeg vil være så personlig og tæt på som overhovedet muligt. Koncerten handler ikke om 'special effects'. Det vil snarere blive en kærlighedsaffære mellem mig og dem som har støttet mig musikalsk gennem alle disse år. Jeg vil synge og danse direkte fra mit hjerte. Musikken vil være de sange, som I har gjort til nr. 1 hits. I hver by vil jeg møde 20 unge ledere, som kæmper for at ændre deres samfundsgruppe. Kontakt venligst janetjackson.com så jeg ved, hvilken betydning du har for din by. Jeg spørger fans, deres venner, forældre, slægtninge, naboer og lærere om at nominere fem personer i de byer jeg spiller. Til hver koncert vil de 20 udvalgte personer, og dem som har nomineret dem, blive inviteret med som VIP-gæster til mit show. Jeg vil invitere de 20 sponsorer og de 20 vindere til koncert og backstage efterfølgende. Der er mange unge mennesker som ændrer verden, og dem vil jeg gerne værdsætte på min tour. De skal være gæster til mit show, og komme backstage i mine bestræbelser efter at lære hvordan de unge mennesker ændrer verden. I kender alle én som ændrer verden, så skriv endelig. Jeg elsker jer alle, og kan ikke vente til at komme tilbage på scenen. Jeg har savnet jer".

Janet Jackson kan opleves i Falconer Salen 19. juni, og billetsalget starter fredag 13. maj kl. 10:00 via Billetlugen.dk.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA