x

Aage Jæger klar til Musik i Lejet

Aage Jæger klar til Musik i Lejet

Festivalen Musik i Lejet som afvikles i dagene fra 22.-24. juli har netop offentliggjort, at Aage Jæger fra det københavnske dj-kollektiv Den Sorte Skole er klar til programmet. 

Det er lørdag aften at den ene tredjedel af Den Sorte Skole gæster Musik i Lejet. Den Sorte Skoles drenge har siden 2002 gæstet diverse klubber og spillesteder, og det er første gang siden deres to timers lange jubilæumskoncert for et tætpakket publikum i Arena teltet i anledningen af Roskilde Festivals 40 års jubilæum, at Aage Jæger udfører sit dj-sæt, som efter sigende indeholder en god blanding af alt fra danske beat-klassikere over guldalderhip-hop og tung elektronica til cumbia, bollywood og ska.

Medlemmet af Den Sorte Skole er kommet i Tisvildeleje, siden han kunne gå og er derfor undtagelsesvis gået med til at forlade Skolen for at levere et elektrisk DJ-set på gratisfestivalen.

Musik i Lejet præsenterer omkring tyve bands, der både repræsenterer den erfarne del af den danske musikscene samt navne, der er tæt på et gennembrud.

Arrangør Andreas Th. Grauengaard har tidligere fortalt om programmet:

"Ud over årets hovednavne har vi gjort os umage med at finde små perler, der i vores øjne har en stor fremtid i vente og samtidig fungerer på en større open air-scene som Musik i Lejets".

Udover WhoMadeWho og When Saints Go Machine vil man kunne opleve upcoming navne som Shanghai, LeKlik og Under The Sherry Moon.

"Navne som indbyrdes er meget forskellige, men originale, skidegode og på vej mod noget stort".

Musik i Lejet vil blive afviklet i dagene fra 22.-24. juli i Tisvildeleje.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA