x

Flere radiooptagelser fra DR

Flere radiooptagelser fra DR

Et par håndfulde af de bedste artister fra den danske electronica-scene er samlet på Radio Recordings Two, som DR, med Martin Rostbøll i spidsen står bag.

Matin Rosbøll, der til dagligt arbejder på P3-Live og er en af initiativtagerne til foreningen Platform Music, har kompileret albummet, der både udkommer på cd og vinyl.

Radio Recordings Two er en fin efterfølger til Radio Recordings One, som udkom ca. samme tid sidste år. På Radio Recordings Two er den slumrende og minimale dubmusik i centrum, og med på tracklisten findes navne som Anders Trentemølle/T.O.M. og Djosos Krost, der bl.a. består af DJ Farfar, der pt. også slår sine folder i Bikstok Røgsystem.

Udgivelsen vil formentlig glæde tilhængere af den tyske duo Rhythm & Sound, som GAFFA.dk i øvrigt kan tilføje, gæster Musik Caféen i Århus lørdag den 5. februar.

I morgen fredag kan man opleve en lang række af de medvirkende artister fra Radio Recordings Two live på RUST fredag den 28. januar fra kl. 21.00. Aftenens release party program byder på Pellarin, Djosos Krost, Junkyard Production og Trentemøller/DJ TOM.

Radio Recordings Two bliver distribueret gennem Playground Music.

Release party på RUST


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA