Nyhed

Det Bruunske Pakhus fejrer fødselsdag

Fredericia-spillestedet fejrer 25-års jubilæum med koncerter og festskrift

Til september er det et kvart århundrede siden Det Bruunske Pakhus slog dørene op, og det markerer Fredericia-spillestedet på forskellig vis i tiden op til jubilæet.

9. september er der intim og for længst udsolgt solokoncert med Tina Dickow for 130 mennesker, og dagen efter er der fest med gratis entre på spillestedets gårdsplads, hvor to scener vil blive indtaget af navne, som i tidens løb har lagt vejen forbi matriklen.

Musikalsk diversitet


I tråd med den diversitet, som har præget stedets musikalske udbud gennem årene vil der være såvel blues, jazz og folk som rock, pop og sågar stand up på programmet. Blandt de mere velkendte navne på plakaten er Esben Just og Thomas Wivel.

Sidst, men ikke mindst arbejder spillestedet på et festskrift. Men frem for en traditionel, historisk gennemmgang af stedets historie efterlyser Det Bruunske Pakhus historier fra såvel publikum som musikere, der har besøgt pakhuset gennem tiden.

Oplevelser efterlyses


- Det Bruunske Pakhus har lagt vægge til et væld af oplevelser – både musikalske – og sikkert også oplevelser af personlig karakter. Vi vil fortælle om de gode, sjove, anderledes historier, oplevet af publikum, kunstnere eller frivillige. Og hertil har vi brug for hjælp, siger Helle Lillethorup, leder af Det Bruunske Pakhus, og forklarer:

- Vi har oprettet en blog, hvor vi opfordrer alle, der gemmer på en oplevelse, der er uforglemmelig af den ene eller anden grund, til at skrive sin historie på bloggen. De tre bedste historier bliver præmieret med et årskort til Det Bruunske Pakhus' koncerter, og så bliver de måske også udgivet som en af fortællingerne i pakhusets jubilæumsskrift, der udkommer til september.

For at bidrage med en historie skal man den skrive på bloggen www.pakhuset25aar.dk. De Bruunske Pakhus åbnede officielt den 17. september 1986. På selve dagen i år er Peter Viskinde på programmet.


ANNONCE