x

Forfatter: Bowie gør næppe comeback

Forfatter: Bowie gør næppe comeback

Forfatteren til en David Bowie-biografi har udtalt, at det vil være lidt af et mirakel, hvis 64-årige Bowie vender tilbage til musikken, skriver spinner.com.

Sangeren har ikke udgivet et album siden "Reality" fra 2003, og sidst han stod på en scene var i 2006 i selskab med Alicia Keys til en koncert i New York – selvom hans fans ønsker, at han laver et comeback.

Forfatter Paul Trynka, som står bag Bowie-biografien "Starman", der udkom i foråret, har udtalt, at han ville blive overrasket, hvis Bowie udgav ny musik:

"Mit hjerte fortæller mig at han vil gøre et comeback, men min hjerne fortæller mig, at det gør han nok ikke (...) Jeg tror kun, han ville gøre comeback, hvis han vidste, at han ville levere noget seismisk. Hvis man efter en pause vender tilbage til scenen, er man nødt til at medbringe noget vildt. Det ville være lidt af et mirakel, hvis han gjorde comeback - men mirakler finder sted". 

I 2004 aflyste David Bowie dele af sin Europaturné, herunder koncerten på Roskilde Festival, efter at have gennemgået en ballonudvidelse-operation. Året efter medvirkende han blandt andet på Kashmirs album "No Balance Palace", men har generelt holdt en lav profil siden operationen.

Tidligere på året blev Bowie hyldet på danske sider, da syv danske forfattere var gået sammen om at skrive historier med udspring i den musikalske legendes bagkatalog.

Novellesamlingen hedder "Bowie - tilsat vand og rør", er udkommet på forlaget Ravnerock og kan købes her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA