x

Charlotte Gainsbourg klar med nyt

Charlotte Gainsbourg klar med nyt

I Danmark er hun bedst kendt for sit skuespil i Lars von Triers film "Antichrist" og "Melancholia", men den fransk-engelske skuespillerinde har også talenter inden for musikken, og nu er Charlotte Gainsbourg klar med en ny ep, en ny video og et dobbeltalbum.

Ep'en, der bærer titlen "Terrible Angels", udkommer den 6. september, og som Gainsbourg skriver på sin hjemmeside, er videoen til titelnummeret ude nu. Ep'en indeholder foruden "Terrible Angels" nummeret "Memoir", to liveoptagelser og to videoer inklusive videoen til "Terrible Angles".

Til oktober udkommer dobbeltalbummet "Stage Whisper", der, som Charlotte Gainsbourg skriver på sin hjemmeside, er en blanding af livenumre og uudgivet materiale.

Charlotte Gainsbourg er datter af skuespillerinden og sangerinden Jane Birkin og skuespilleren og sangeren Serges Gainsbourg. Charlotte Gainsbourg lavede sit første album sammen med sin far i en alder af bare 15 år. Æblet er altså ikke faldet langt fra stammen. Se Charlotte Gainsbourgs video til nummeret "Terrible Angles" her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA