x

Madonna udgiver nyt i 2012

Madonna udgiver nyt i 2012

I weekenden besøgte popikonet Madonna Venedi i Italien, hvor hun deltog i den 68. udgave af Annual Venice Film Festival med filmen "W. E.", der i samme omgang fik verdenspremiere. Filmen forventes at få dansk premiere den 10. november.

Filmen har hun både skrevet, instrueret og produceret i samarbejde med Alek Keshishian, og Madonna har blandt andet sat sin datter Lourdes på rollelisten. Den omhandler Kong Edward VIII – spillet af Ewan McGregor – og hans skandaløse affære med en fraskilt amerikansk kvinde, Wallis Simpson.

I fredags den 2. september afslørede Madonna detaljer om sit 12. studiealbum. Det forlyder sig blandt andet, at sangerinden udgiver en ny single til februar eller marts, skriver top40-charts.com.

"Ja, jeg har arbejdet en smule i studiet på det sidste".

I august måned skrev vi her på GAFFA, at at Madonna havde afsløret, at hun på det nye album samarbejder med William Orbit, der producerede store dele af hendes succesfulde album "Ray Of Light" fra 1998, og som også samarbejdede med hende på dele af efterfølgeren "Music" fra 2000.

Tilbage i juli, nærmere betegnet på den amerikanske uafhængighedsdag 4. juli, offentliggjorde Madonnas manager Guy Oseary på Twitter, at Madonna netop denne dag var gået i studiet for at påbegynde indspilningerne af sit næste studiealbum, opfølgeren til 2008's "Hard Candy".

Det kommende album der endnu ikke er blevet tildelt en titel, er Madonnas første studiealbum-udgivelse siden netop "Hard Candy", som er solgt i mere end 3,8 millioner eksemplarer på verdensplan.

I mellemtiden har sangerinden udgivet dvd'erne "Celebration" fra 2009 og "The Sticky & Sweet Tour", som udkom sidste år.

Soundtracket til filmen "W.E." er skrevet af polske Abel Korzeniowski i samarbejde med William Orbit og Madonna selv.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA