x

Darkness Falls er klar med album og koncerter

Darkness Falls er klar med album og koncerter

Den danske rockduo Darkness Falls, der tidligere på året udgav deres selvbetitlede debut-ep, som indeholdt P3-hittet "Hey", er nu klar med deres debutalbum "Alive In Us", der udkommer den 24. oktober. Ligesom ep'en har Trentemøller produceret albummet.

Josephine Philip og Ina Lindgren er navnene bag Darkness Falls. De har før spillet sammen i det nu opløste pige-skaband Favelachic. Bandet giver to koncerter Ii november, hvor de spiller på henholdsvis Vega og Train.

Om ep'en skrev GAFFAs Ole Rosenstand Svidt i sin firestjernede anmeldelse:

"Interessant nok er udspillet produceret af Trentemøller, der her viser sin evne til at tænke ud af boksen i det meget lidt elektroniske univers. Darkness Falls smager af mere, og det får vi heldigvis til efteråret." 

Opvarmningen til bandets to koncerter i København og Aarhus gives af Vessel, der er Anders Mathiasen fra Murders soloprojekt. Vessels debutalbum "Enlettered Species" udkommer på i begyndelsen af 2012.

Karkness Falls kan opleves på Lille Vega i København onsdag den 9. november og på Train i Aarhus fredag den 11. november.

Billetsalget er begyndt. Se www.vega.dk samt www.train.dk

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA