x

Rihannas fans afslører nye albumdetaljer

Rihannas fans afslører nye albumdetaljer

Endnu engang er en hemmelighed om Rihannas nye album blevet afsløret af hendes fans eller "Navy", som hun kalder dem. Det er igen sket via mysteriet "Rihanna Unlocked" på hendes Facebookside, hvor hun stiller gåder til sine fans.

Den Barbados-fødte sangerindes kommende album, der er ude den 21. november, har fået titlen "Talk That Talk".

Rihanna har nu stillet fem gåder og mangler dermed ifølge "Rihanna Unlocked" at stille yderligere otte gåder.

Rihanna har allerede afsløret førstesinglen fra albummet "We Found Love", hvor Calvin Harris gæsteoptræder. Som MTV skrev den 27. september, så har Riahanna været ved at filme en musikvideo til singlen i landlige omgivelser i County Down i Nordirland.

Den populære sangerinde havde givet et tip om optagelserne på Twiter, og ifølge BBC News havde hundredevis mennesker stoppet op for at se på optagelserne, og trafikken var praktisk talt gået i stå.

Det 23-årige sexsymbol havde da også været lettere afklædt, hvilket den lokale politiker og landmand Alan Graham, der ejede marken, ikke havde set komme, skriver BBC. Da han var ved at hente sin traktor, så han Rihanna i bikinitop og stoppede derfor optagelserne. Han var dog ikke decideret sur og udtaler:

"Jeg havde en samtale med Rihanna og håber, hun forstod, hvor jeg kom fra. Vi gav hinanden et håndtryk."

Alan Graham indrømmer, at han ikke vidste, hvem Rihanna egentlig var, da han havde givet tilladelse til optagelserne i første omgang.

Lyt til Rihannas førstesingle "We Found Love" og se blandt andet billeder fra optagelserne til hendes kommende musikvideo i kornmarken i Nordirland:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA