x

Damon Albarn lancerer ny supergruppe

Damon Albarn lancerer ny supergruppe

Damon Albarn har altid været en produktiv og rastløs sjæl, noget som har givet os musik i form af Blur, Gorillaz og The Good, The Bad & The Queen. Denne gang har han allieret sig med Red Hot Chili Peppers-bassisten Flea og den nigerianske trommeslager Tony Allen. Sidstnævnte er også med i The Good, The Bad & The Queen.

Det nye projekt har fået navnet Rocketjuice & The Moon og har fået sit navn sit navn fra manden, som har skabt coveret til det kommende album. Albarn forklarer til Irish Times:

"Vi fik en i Laos til at designe coveret for os, og han gav værket titlen "Rocketjuice & The Moon". Det passer mig egentlig godt, da det altid er vanskeligt at komme på et bandnavn."

Der er endnu ikke sat nogen dato for albumudgivelsen, men bandet spiller sin allerførste konsert i Cork i Irland i aften. Musikken skal efter sigende være sammenlignelig med Fela Kuti, den nigerianske afrofolk-legende. Og det er ikke første gang, Albarn bevæger sig ind på feltet afrikansk musik, blandt andet udgav han albummet "Mali Music" i 2002.

I november spiller også Albarn også live med The Good, The Bad & The Queen, for første gang siden 2008. Gruppen har således offentliggjort en koncert 10. november på Coronet Theatre i London.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA